Retourneren

Retourneren kan uiteraard. Alleen ongeopende producten in originele staat en in de originele verpakking komen voor vergoeding in aanmerking. Voorwaarde is dat je hier binnen 24 uur melding van maakt via info@browsandmore.nl en dat je het product binnen 14 dagen na ontvangst naar ons terugstuurt. Maak hierbij gebruik van het Brows and More Retourformulier. Download dit formulier, vul het volledig in en stuur het binnen veertien dagen met de aankoop terug.

Mocht je (een) product(en) hebben ontvangen dat (die) je niet had besteld, laat het product dan in de originele verpakking. Een product dat toch wordt gebruikt of waarvan de deksel of dop is opengemaakt, kan niet meer worden teruggezonden of geruild.

Wanneer de verpakking is geopend en vind je bijvoorbeeld de tint niet mooi dan kan het product niet worden geruild. Neem bij twijfel contact met ons op over de te bestellen producten.

Als klant ben je verantwoordelijk voor de verzending en verpakking en voor de kosten voor het terugsturen van de geretourneerde goederen. Brows and More is niet verantwoordelijk voor pakketten die tijdens het transport naar Brows and More zoekraken.

Als het pakket in goede orde is ontvangen, wordt het aankoopbedrag, min de verzendkosten, gecrediteerd. De creditering zal plaatsvinden binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending. Bewaar het retourbewijs totdat het aankoopbedrag gecrediteerd is.

Download hier het retourformulier