Over ons

“Be a girl with a mind, a woman with attitude and a lady with class” 

Van salon tot distributeur….

Pure schoonheid zit uiteraard van binnen, maar je mooi voelen van buiten speelt een belangrijke rol in mijn leven en in het leven van vele mensen. Er was direct grote interesse in professionele wimper- en wenkbrauwstyling. Bij BROWS AND MORE komen aandacht voor de klant en voor Beauty samen. We werken met mooie, pure merken met een toegevoegde waarde zoals BrowTycoon, Mrs. Lashlift en andere geweldige merken.  Stuk voor stuk merken die bij ons passen en die we zonder aarzeling zelf gebruiken.  BrowTycoon en Mrs. Lashlift en Bellápierre zijn fantastische merken die zich in alle puurheid en eerlijkheid richten op schoonheid.

We hadden nooit durven vermoeden dat het geven van cursussen en workshops zo’n belangrijke factor voor BROWS AND MORE zou zijn. We overhandigen meerdere keren per week onder andere het begeerde BrowTycoon certificaat aan geweldige cursisten en worden we als opleider genoemd op Facebook en Instagram. Een enorme eer waar we uiteraard erg trots op zijn. En we gaan verder met het aanbieden van cursussen, workshops en masterclasses op gebied van wenkbrauw- en wimperstyling. Waar een ander stopt, ga ik verder, met volle kracht, daarover later meer.

Naast een klein televisie optreden tijdens de Beauty beurs was in 2017 ook de Webshop een feit. Hierin bieden we iedereen gelegenheid om de producten op gebied van wimper- en wenkbrauwstyling en minerale Make-up aan te schaffen.

Inmiddels zijn we enkele jaren verder en is er veel veranderd. De passie voor het vak is gebleven en we hebben een schitterende, professionele bedrijfsruimte aan de Spoorstraat 1 te Rosmalen. Met meerdere behandelstoelen kunnen wij klanten de professionaliteit en de aandacht geven die ze verdienen. Het aantal merken hebben we weten uit te breiden, het klantenbestand ook en hebben we meerdere cursisten uit het buitenland. Inmiddels zijn we ook gespecialiseerd in PMU, wimper extensions, haar extensions en Whitening Gebitsbehandelinfgen en dit geeft BROWS AND MORE de mogelijkheid om verder te professionaliseren.

“Brows speak louder than words”, met een luisterend oor, oog voor detail en vakmanschap creëren we samen voor jou de perfecte wenkbrauw!

Naast dit alles zijn wij ook groothandel en distributeur van enkele mooie merken zoals BrowTycoon, Mrs. Lashlift, Hunter1114 en JRL USA.  Met Hunter1114 hebben we een geweldige uitbreiding gevonden met een spectaculair mannen assortiment gericht op de Barbershops en professionele salons. We zijn dan ook erg trots dit merk in de BeNeLux te mogen distribueren.

Welkom in de wereld van Beauty en welkom bij BROWS AND MORE!.

See you soon!

Liefs, Karin

Karin Kuijs Browsandmore

Contactgegevens

Proosdijstraat 5
5236 AT ‘s-Hertogenbosch

Brows And More:

M: 06 2121 4112 (Karin)

Hunter1114/ManTycoon:

M: 06 83310538 (Michel)

E: info@browsandmore.nl

KVK nummer: 67128696
BTW nummer: NL148216717B01

Openingstijden

ma t/m do 09.00 tot 21.00
vrijdag 09.00 tot 17.00
zaterdag 09.00 tot 17.00