Hunter1114, sinds 1 april 2019 verkrijgbaar in de BeNeLuxis een jong, stoer en ambitieus merk uit Hollywood USA met luxueuze en unieke verzorgingsproducten. Hunter1114 is onderscheidend en combineert uitstraling en kwaliteit met perfecte verwerkbaarheid. De producten zijn voorzien van de beste minerale ingrediënten, vrij van schadelijke stoffen en in Europa getest . De unieke verpakking is een lust voor het oog en geeft de “Look & Feel” die je verwacht bij een dergelijk product. Hierdoor zijn de producten van Hunter1114 bijna onmisbaar in elke professionele salon of barbershop, maar zullen ook niet misstaan bij de moderne retailer.

Hunter1114 heeft producten voor de hedendaagse man van elke afkomst en passend bij elke levensstijl. Elke geur is uniek, elegant en subtiel. De gedachte hierbij is dat niet alleen de man, maar ook de vrouw, de geur lekker mag vinden. Hunter1114 maakt gebruik van unieke natuurlijke ingrediënten waaronder Biotine, goud- en diamantstof, abrikoos, grapefruit, goudsbloem, gemberwortel, ginseng en pepermunt. Deze ingrediënten zijn verwerkt in heerlijke verzorgingsproducten voor dagelijks gebruik.

Hunter1114 biedt een (h)eerlijke verzorgingslijn met 12 luxueuze producten, alles wat de moderne man nodig heeft. Hunter1114 producten zijn ontworpen door haarprofessionals. Unieke producten, nog nooit eerder gezien en geroken, zoals de Black Diamond; shampoo en bodywash, de 24K Gold reserve; scheercrime, masker, scrub en baardwash in 1 product. Evenals een baardolie in crème vorm, zodat morsen onmogelijk is. Hunter1114 producten zijn voedend en gezond voor huid en haar.

Hunter1114 wil toegevoegde waarde bieden en niet alleen de beste en mooiste producten leveren. Dit door regelmatig contact te houden met onze dealers, de juiste ondersteuning en relevante productinformatie te geven en door het aanbieden van workshops, opleidingen, cursussen en demonstraties. We staan open voor suggesties en uitdagingen.