Godefroy

Godefroy is geen hip nieuw merk maar een een Amerikaans cosmeticamerk dat zijn sporen al lang verdiend heeft. Godefroy is gespecialiseerd in ontwikkeling en productie van uitstekende wenkbrauwverf tegen een zeer aantrekkelijke prijs. In Amerika weten ze het al lang: hoogstaande wenkbrauwverf met een langdurige fixatie en daarom is de Godefroy wenkbrauwverf erg populair bij schoonheidssalons, kappers en de gespecialiseerde Browbars.

Godefroy wenkbrauwverf wordt altijd als complete set geleverd. Met 1 doosje wenkbrauwverf heb je als professional daarom altijd genoeg voor het verven van wenkbrauwen.

Deze topkwaliteit wenkbrauwverf zorgt langdurig voor perfect gekleurde wenkbrauwen, tot 6 weken lang. Bovendien zijn alle tinten goed met elkaar te mengen.

Godefroy is….

  • geschikt voor het verven van wenkbrauwhaartjes
  • niet bedoeld voor het verven van wimpers
  • niet bedoeld om de huid te verven en dient na contact met de huid zo snel mogelijk verwijderd te worden omdat het wellicht allergische reacties kan geven.
  • niet te gebruiken na het waxen of epileren

Tips: Met Tintremover kun je snel foutjes herstellen omdat de verf zeer snel in de huid trekt.

Godefroy wenkbrauwverf is leverbaar in de kleuren light brown tot black. Hoe donker en intens de kleur op de huid uitpakt, verschilt per persoon. Maar ook de lichte kleuren kunnen al vrij intens uitvallen. Begin dus nooit te donker. Hoe langer je Godefroy laat inwerken, hoe donkerder het resultaat en hoe langer je klant er plezier van heeft.