Masterclass Expert One by One Lashes

 Masterclass Expert One by One Lashes €190,-

Wil je jezelf graag verbeteren na de One by One Lashes cursus, dan is dit de ideale masterclass. In deze masterclass kijken we in detail mee en nemen we door waar je nog tegenaan loopt en wat je eventueel nog kan verbeteren. Uiteraard komen hier ook de technieken aan bod en krijg je waar nodig aanvullende tips & tricks.

Onze Expert One by One Lashes cursus wordt gegeven aan maximaal 2 personen. Dit om jou zo goed en persoonlijk mogelijk te kunnen begeleiden. Hiermee zorgen we er voor dat je vol zelfvertrouwen met klanten aan de slag kunt.

Graag ontvangen wij samen met jouw aanmelding minimaal 3 foto’s van jouw werk. Zo kunnen wij ons voorbereiden om de Expert training zo op maat mogelijk te maken. Zijn er onderwerpen die jij graag bij de masterclass behandeld wilt hebben? Laat dit ons dan ook bij de aanmelding weten.

BROWS AND MORE neemt cursussen en masterclasses erg serieus en helpt je om je professionele doelen en ambities te bewerkstelligen.

Voor de masterclass heb je 1 model nodig:

Het model dient direct aanwezig te zijn. Het model mag nog geen wimperextensions hebben.

Masterclass tijden:

De tijden van de masterclass Expert training zijn in overleg en duurt 1 dagdeel.

Certificaat:

Na de masterclass krijg je een officieel certificaat.

Nu cursussen en workshops kun je rekenen op alle steun van BROWS AND MORE.

Mocht je naar aanleiding van deze informatie nog vragen hebben horen wij dat graag van je! Voor cursus data’s graag een e-mail naar: info@browsandmore.nl

We zien je aanmelding met belangstelling tegemoet!