Bezorgen

Producten welke op dag A voor 12.00 uur zijn besteld, worden over het algemeen op dag B (de volgende dag) bezorgd.  Uitzondering kunnen leveringen tijdens vakanties en feestdagen zijn, maar ook fouten in ons voorraad beheersysteem kunnen voor vertraging zorgen.

De bestellingen worden verzonden door Post.nl. Dit houdt in dat Brows and More gebonden is aan de levermomenten en levercondities van Post.nl.

Leveringen vinden per definitie plaats op maandag tot en met zaterdag.

Brows and More zal altijd trachten om de bestellingen met verzendbewijs, dus Track en Trace te versturen. Na verzending zal de Track en Trace code aan je worden doorgegeven. Mocht je zeker willen zijn van ontvangst, ongeacht de grootte van je bestelling, dan vragen we je om de bestelling met Track en Trace te laten versturen.

Mocht je je bestelling sneller willen ontvangen, neem dan contact met ons op. Bij spoedbestellingen zal verzocht worden om een bijdrage in de (eventuele) extra verzendkosten. Mocht je voorkeur geven aan een andere vervoerder, laat het ons dan weten. Extra kosten, omdat het verzenden meer kost dan bij Post.nl, worden aan je gecommuniceerd.

Mocht je je bestelling niet ontvangen, gelieve dan minimaal 1 week af te wachten alvorens dit te melden bij Brows and More. Tijdens feestdagen kan het erg druk zijn bij ons en bij de vervoerder. Mocht je bestelling na 10 dagen niet ontvangen zijn, gelieve dan telefonisch contact met ons op te nemen. De termijn van reclameren vervalt na 21 dagen.

Verzendkosten

Brows and More hanteert de volgende verzendtarieven:

Bestellingen Nederland met een totale bestelwaarde <50 euro

Pakketpost NL tot 10 kg – € 5.00 euro

Pakketpost NL aangetekend – € 8.45 euro

Bestellingen binnen Nederland met een totale bestelwaarde > 50 euro worden FRANCO verzonden.

Uitgezonderd zijn bestellingen met SPOED Service. Deze pakketten worden binnen 12 uur geleverd. Kosten hiervoor bedragen 24.45 euro.

Bestellingen binnen Europa met een totale bestelwaarde <125 euro

Pakketpost Europa met Track en Trace tot 2kg – € 13,00 euro

Pakketpost Europa met Track en Trace >2kg – € 19,50 euro

Pakket Europa Aangetekend tot 2kg – € 15,50 euro

Pakket Europa Aangetekend >2kg – € 22,00 euro

Bestellingen binnen Europa met een totale bestelwaarde > 125 euro worden FRANCO verzonden.

Levertijden binnen Europa variëren en zijn afhankelijk van naar welk bestemmingsland verstuurd wordt.