Berodin

Berodin is geen onbekende in de Beauty wereld. Het Amerikaanse merk met een eersteklas productlijn wordt exclusief vervaardigd door Eva’s Esthetics en wordt vertegenwoordigd door Lori Nestore, The Wax Queen. Berodin richt zich al jaren op de ontharingsmarkt met innovatieve producten. Berodin maakt hierbij gebruik van de nieuwste en beste technologie in polymeerformulering en dat maakt Berodin was de beste was in de industrie. Niet alleen is de was zacht voor de huid, maar het is ook een kampioen in ontharing. En het kan worden toegepast bij lage temperaturen, terwijl het flexibel blijft zonder plakkerig te zijn in tegenstelling tot traditionele harde was.

Berodin heeft twee wassoorten: één harde en één zachte en  kan elke huid of haartype aan. Je kunt alle haartjes verwijderen met één waspot en twee wassoorten, hierdoor heb je niet meerdere waxen en waxpotten nodig voor een enkel lichaamsdeel. Een enorme tijdsbesparing is het gevolg.

Met Berodin maakt het niet uit of je een man of een vrouw bent, wat voor soort haar je hebt of welke kleur je huid heeft; van de lichtste en de donkerste huid tot het meest rechte en meest curieuze haar, het maakt geen verschil.

Je zult op de markt geen betere wax vinden!