BellaPierre

Minerale Make-up van Bellapierre is een gezonde keuze voor je huid. Bellapierre producten bevatten geen ingrediënten die je poriën verstoppen en huidirritatie veroorzaken en bevatten absoluut geen Parabenen, Bismuth oxychloride, Talk, Dimethicone en geen NANO-mineralen. Minerale Make-up van Bellapierre bevat uitsluitend 100% natuurlijke ingredienten zoals Mica, Titaan Dioxide, IJzer Oxide en zink. Hoe minder ingrediënten, hoe beter en natuurlijker een product vaak is. Bovendien is Bellapierre niet getest op dieren.

De parabenenvrije huidverzorging “Bellapierre PRECIOUS Skincare” maakt gebruik van Dode Zee-zout en plantaardige producten voor een natuurlijk huidverzorgingsgamma dat alles wat je nodig hebt biedt voor een zachtere, schonere en jeugdige huid. Elke collectie is gericht op een ander type huid en is samengesteld met ingrediënten van de hoogste kwaliteit die bij het eerste gebruik een gevoel van een ouderwetse huidtherapie geven.

Pure Mineral Foundation is een alles-in-één product dat de volledige dekking biedt van foundation, concealer en uithardingspoeder met SPF 15+. Dit door gebruik te maken van de gespecialiseerde borstels voor elke toepassing zodat je natuurlijke huidtint benadrukt wordt. Neem afscheid van ongelijke Make-up en maak kennis met minerale foundation! Het is niet alleen een alles-in-één poederproduct, ook kan deze minerale foundation worden gemengd met de natuurlijke gezichtscrème om een ​​vloeibaar mineraal fundament te creëren.

Gebruik voor een compleet mineraal Make-up pakket de minerale oogschaduw of glanspoeders door ze te combineren met de mengproducten. Dit geweldige minerale Make-up product is niet alleen verkrijgbaar als oogschaduw, tevens is een eyeliner, een mascara, een lipkleur, een nagellak, een blos en een body shimmer / highlight in een groot aantal natuurlijke kleuren verkrijgbaar.