Wimperlifting

Wimperlifting

“Lashes make everything better”

Brows and More heeft met recht oog voor schoonheid. Schoonheid wordt enerzijds bepaalt door ons karakter, maar anderzijds door de externe uitstraling. En het mooie is dat we onze externe schoonheid kunnen aanpassen aan ons schoonheidsideaal.  Velen van ons kijken vol verlangen uit naar mooie lange wimpers die tot in perfectie gestyled zijn en tot in lengte van dagen mooi blijven. Brows and More biedt je de mogelijkheid om dit schoonheidsideaal te bewerkstelligen. Mooie, lange wimpers moeten niet voorbehouden zijn aan de “Happy few”, maar moeten beschikbaar zijn voor een breed publiek. Vandaar dat Brows and More naast wimperbehandelingen ook wimper workshops en trainingen geeft.

Met de wimperlift behandeling van Brows and More krijg je volle, gelifte wimpers die wekenlang mooi blijven! Onze behandeling geeft geweldige resultaten voor een duur van gemiddeld 6 tot mogelijk 8 weken.  Het is een geweldig alternatief voor als je liever geen gebruik maakt van extensions of je wimperkruller. Omdat onze wimperlift behandeling geschikt is voor alle type wimpers ligt het krijgen van mooie, lange wimpers in eenieders bereik. Tevens zorgt een behandeling óók voor gevoede en gezonde wimpers en is daarmee absoluut niet schadelijk.

Bij het liften van de natuurlijke wimpers maken we gebruik van siliconen rods/pads Hiermee krijg je een natuurlijk gelift effect vanaf de wimperrand, zonder knik! Brows and More werkt met de producten van Mrs Lashlift.

Zoals boven aangegeven; Brows and More verzorgt tevens wimper workshops en cursussen. Het merk dat Brows and More in de workshops gebruikt is Mrs. Lashlift.  Leer in relatief korte tijd hoe je bij de klant het schoonheidsideaal kunt verwezenlijken.

Tip: alle behandelingen kunnen worden uitgebreid met een Make-up behandeling van Bellápierre.

Prijzen

Wimperlifting

Liften van de wimpers

47,50 EUR

Liften van de wimpers + colorboost

52,50 EUR

Duo behandeling

Liften van de wimpers

95,00 EUR

Liften van de wimpers + colorboost

89,95 EUR