Whitening behandelingen Gebit

Whitening behandelingen Gebit

“Je bent wat ze zien”

Mooie witte tanden, wie wil dat nou niet…. Sommigen hebben van nature wittere tanden dan anderen. Door omstandigheden kan het gebeuren dat de tanden verkleuren en er beeld ontstaat dat er niet goed voor het gebit wordt gezorgd.  Dit wordt nog eens versterkt door het schijnbaar steeds belangrijker wordende schoonheidsideaal. De bladen staan er vol mee. Je bent vaak aantrekkelijk wanneer je een zongebruinde teint hebt, mooie (lange) haren en witte tanden. Het gebit moet dan witter dan wit zijn.  De tanden staan echter onder invloed van je dagelijks leefpatroon. Met name eten en drinken van bijvoorbeeld wijn, koffie, thee. Het roken van tabak en wiet zorgt ook voor ernstige vergeling van het gebit. Het gebit valt ten prooi aan diverse verkleuringen. Dit zal bij de een meer zichtbaar zijn dan bij de ander. Ook leeftijd en genetische aanleg speelt hierbij een rol. Een onaantrekkelijk gebit zorgt voor een gevoel van schaamte. Hierdoor verbergen mensen met een minder mooi gebit hun gebit met hun handen of ze lachen veel minder. Zonde!

Wat kan Brows en More voor je betekenen?

Brows and More is gespecialiseerd in het mooi maken van mensen. Wenkbrauwen, wimpers, haren, maar ook tanden. Wij werken uitsluitend met professionele, geavanceerde apparatuur en de meest effectieve producten op de markt. De mooimakers van Brows and More zijn altijd op de hoogte van de nieuwste technieken en -ontwikkelingen.

Professioneel werken is verantwoord werken en eerlijk zijn. Sommige tanden zijn simpelweg niet te bleken of zal het resultaat niet naar volle tevredenheid zijn.  Eerlijk advies is ook zeggen dat tanden niet witter worden dan de oorspronkelijke tandkleur. Voorafgaand aan de Brows and More Whitening behandelingen wordt altijd een intake formulier ingevuld. Bovendien wordt het gebit beoordeeld. Je krijgt eerlijk advies en wij kunnen na 10 minuten beoordelen of je gebit na de Whitening behandeling daadwerkelijk witter gaat worden. Ook kunnen wij advies geven over de mogelijke acties die je zult moeten ondernemen voordat met de Whitening behandeling kan worden gestart.

Je bent wat ze zien en wat ze zien mag gezien worden!

De voordelen van een Whitening behandeling bij Brows and More:

 • Durf weer te lachen en vind jezelf weer mooi!
 • Behandelingen zijn niet schadelijk voor de tanden
 • Wij gebruiken geen peroxide. Dus geen gevoelige tanden tijdens en na de behandeling
 • Niet schadelijk voor het tandvlees en de binnenzijde van de mond. Wij dekken altijd het tandvlees af met een zogenaamde barrière en beschermen de mondholte. 
 • Wij werken uitsluitend met professionele producten en apparatuur
 • Hulpmiddelen worden na elke behandeling weggegooid worden
 • Na 1 uur zichtbaar wittere tanden die ook langdurig wit blijven
 • De tanden worden niet lichtgevend wit, maar blijven een natuurlijke kleur houden
 • De prijs is gunstiger dan bij peroxide bleken
 • Wij geven advies vooraf, maar ook achteraf
 • Brows and More is elke dag van de week bereikbaar voor nazorg
 • Een behandeling bij Brows and More is geen straf. Geniet van heerlijke ambiance en ervaar de behandeling op comfortabele massagestoelen

Dat is tanden bleken anno nu….

Prijzen

Whitening behandelingen Gebit

*Let wel dat een tweede behandeling 1 week na de initiële behandeling beter is. Hierdoor garanderen wij een ultiem en langdurig resultaat (4-6 maanden). 

1 persoon:

Intake gesprek + Behandeling van 1 uur (3x 20 minuten)

39,95 EUR

* prijs inclusief 2e behandeling (3x 20 minuten): 75,00 euro.

Duo-behandeling (2 personen):

Intake gesprek + Behandeling van 1 uur (3x 20 minuten)

75,00 EUR

* prijs inclusief 2e behandeling (3x 20 minuten): 145 euro.