Wenkbrauwen

All you need is love and a good pair of brows

Toen Brows and More haar deuren in 2016 opende, werden wenkbrauwen gestyled met de zogenaamde Threading methode. Een draad welke tussen de vingers aangetrokken werd en hierbij de wenkbrauw in model bracht. Het hanteren van de draad was niet alleen een arbeidsintensief klusje, voor de klant was deze werkwijze ook niet altijd plezierig. Toch vereist het bepaalde skills om de wenkbrauwen op een dergelijke manier te shapen, maar voortschrijdend inzicht vereisen nieuwe werkmethoden.  De wenkbrauwen vormen het dak van je ogen en geen enkele wenkbrauw is hetzelfde. Wenkbrauwen geven de sprankelende, open en verzorgde blik waar iedereen naar op zoek is.

Een behandeling is het startpunt van een gezamenlijke zoektocht naar de perfecte vorm voor jouw wenkbrauwen. Het doel is om je gezicht zo mooi mogelijk uit te laten komen. Het shapen van de wenkbrauw kan op verschillende manieren gedaan worden, maar bij Brows and More gaat de voorkeur uit naar het gebruik van wax, met de producten van BrowTycoon. Het waxen op lage temperaturen gebeurt volledig pijnloos en uiteraard wordt de huid na het waxen behandeld met een heerlijk verzachtende crème. Om je wenkbrauwen nog mooier uit te laten komen kunnen we ze aanzetten met henna of een browpowder. Hierbij maakt Brows and More gebruik van de reguliere verf van Biosmetics Intensive of de natuurlijke Henna van BrowTycoon.

Brows and More werkt met de volgende merken:

BrowTycoon Queens Wax, een heerlijke zachte wax voor je huid en tegelijkertijd ook sterk in het verwijderen van de haartjes. Queens Wax kan aangebracht worden bij lage temperaturen en blijft in tegenstelling tot andere merken flexibel zonder plakkerig te worden.

BrowTycoon verf, de ultieme Henna verf. Ultiem omdat het absoluut niet schadelijk is voor de huid en langdurig een schitterend effect geeft. De BrowTycoon kleuren zijn weergaloos.

Biosmetics Intensive verf, een uitzonderlijke en kwalitatieve wenkbrauwverf. Voor schitterende kleuring en langdurig resultaat dankzij de unieke samenstelling.

Brows and More biedt de volgende behandelingen aan:

Prijzen

Brow Treatment Basic

Shaping/waxing/epileren

20,50 EUR

Brow Tint (Godefrey en Intensive)

De colorboost voor de wenkbrauwen

12,50 EUR

Brow Treatment Exclusive

Shaping/Waxing/Styling/BrowTycoon

32,50 EUR

Brow Treatment Regular

Shaping/Waxing/Styling/Colorboost

25,50 EUR

Moms & Teens Special

Shaping/Styling/Colorboost voor moeders en tienerdochters 12 t/m 16 jaar

42,50 EUR

Men Only

Speciale behandeling voor de mannen wenkbrauwen

20,50 EUR