Waxen

Waxen

“Keep calm and get your wax on”

Brows and More mag zich met recht specialist op het gebied van waxen noemen. Jaren geleden was waxen een zeer pijnlijke aangelegenheid en een met een behandeling kreeg je niet direct de handen op elkaar. Hoge temperaturen van de wax en het plakkerige gevoel nodigden niet uit tot een snelle herhaling van een behandeling. Dit is uiteraard verleden tijd.

Ondanks dat, volgens Facebook, bij sommigen haargroei op bepaalde delen van het lichaam modern is, geeft de haargroei bij de meesten een zeer onprettig gevoel. Je bent bij Brows and More dan ook op het juiste adres om deze haartjes op een professionele wijze te laten verwijderen.

Waxen is een ontharingsmethode dat het haar met wortel en al verwijdert, in tegenstelling tot de methoden met scheermesjes of het gebruik van ontharingscrèmes. Bij de laatst genoemde methoden komen de haartjes sneller terug en zo ook de irritante stoppels. Gedurende 3 tot 5 weken hoef jij je geen zorgen te maken over je irritante haargroei. Het komt zachter en nog belangrijker, het komt steeds minder terug. Daarnaast verdwijnen de dode huidcellen, hetgeen je huid heerlijk zacht en glad maakt.

Brows and More maakt gebruik van de geweldige en revolutionaire producten van Berodin. In tegenstelling tot andere producten maakt Berodin waxen die te gebruiken zijn bij lage temperaturen en die je haartjes flexibel laten zonder dat de wax gaat plakken. Bovendien is de Berodin Wax geschikt voor elk huidtype.

Een Brows and More Wax behandeling is een verademing en geeft een zelfverzekerd, glad gevoel.

Brows and More biedt de volgende behandelingen aan:

Prijzen

 

Bovenlip of kin

7,50 EUR

Bovenlip en kin

12,50 EUR

Gezicht

15,00 EUR

Onderarmen

17,50 EUR

Gehele armen

22,50 EUR

Oksels

12,50 EUR

Onderbenen

22,50 EUR

Gehele benen

38,50 EUR