Powder Brows

Powder Brows

“Mooi zijn is een (veilige) keuze…..”

Powder Brows, ook bekend als Ombre Brows, is een nieuwe semi-permanente wenkbrauwtechniek. Deze techniek creëert een zachte, gepoederde look die subtiel je wenkbrauw vult. Brows and More verstaat al jaren de kunst van het mooi maken! Brows and More maakt gebruik van de modernste digitale apparatuur, waarmee zachte kleurpixels op de wenkbrauwen kunnen worden aangebracht om de perfecte vorm te creëren, wat resulteert in meer fluweelzachte wenkbrauwen.

Powder Brows geven een zeer verzorgd uiterlijk en zorgen altijd voor de (bijna) perfecte wenbrauw. Je bent 18 maanden lang  ‘s morgens niet meer in de weer met Make-up. 

Bij deze zeer intensieve, semi-permanente wenkbrauw techniek wordt kleur op een subtiele wijze in de huid aangebracht. Veilig en daarnaast professioneel. Hierdoor lijkt het alsof je  wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder zijn ingekleurd. Het resultaat is echt semi-permanent en bovendien verbluffend! Na ongeveer 18 maanden zal je je wenkbrauwen weer een opfrisbehandeling moet geven. Zo geniet je langer van de perfecte wenkbrauwen.

Powder Brows versus Microblading

Deze speciale poedertechniek is geschikt voor elk huidtype en gaat veel langer mee dan Microblading.

Bij Microblading worden met een speciaal mesje de haartjes getekend. Er wordt dus in de huid gesneden. In de open sneden worden de pigmenten aangebracht. De Powder Brows gaan ten opzichte van microblading veel langer mee. Bij Microblading is het plezier vaak helaas beperkt tot enkele maanden. Ook is er bij Microblading een groot risico dat er littekens kunnen ontstaan door te diepe sneden in de huid.

Vanwege de bovengenoemde risico’s en behoorlijke nadelen van Microblading past Brows and More uitsluitend de Powder Brows techniek toe.

Ben je benieuwd of Powder Brows voor jou geschikt zijn? Neem dan contact met ons op!

 

Kosten:

375 Euro per behandeling + Intake

175,00 Touch-up binnen 1.5 jaar

225,00 Touch-up binnen 2.5 jaar

375,00 Na drie jaar

Behandeltijd: tussen de 3-4 uur en voor de Touch-up 2-3 uur

Voor deze arbeidsintensieve behandeling vragen wij een aanbetaling van 30% van het totaal bedrag.