Hair extensions

Er zijn ontelbaar veel verschillende manieren om je haar te verlengen. Bij Brows and More gebruiken we de volgende twee manieren:

  • Hair weave
  • Tape in Extensions.

Waarom deze twee manieren van inzetten? Dat is maar om één reden, de veiligheid van jouw haar. Dit zijn de twee veiligste manieren om hair extensions te dragen. Het is niet schadelijk voor je haren en je kunt er de mooiste looks mee creëren, geheel afgestemd op je eigen wensen.

Brows and More maakt alleen gebruik van 100% echt mensen haar omdat dit het meest natuurlijke resultaat geeft.

Hair weave

Bij een hair weave worden er van je eigen haar vlechtjes gemaakt. Deze vlechtjes zitten op de hoofdhuid. Vervolgens worden aan deze vlechtjes de banen vast genaaid. De weaves worden zo geplaatst dat deze niet te zien zijn. Je kunt je haar zowel los als op een hoge staart dragen. Er wordt geen gebruik gemaakt van hitte of chemische stoffen.

Brows and More hairweave

Tape-in extensions

Tape-in extensions zijn vrij nieuw op de markt. Het is een super goede en snelle manier om het gewenste resultaat te bereiken. Haar verlening, extra volume of zelfs highlights creëren zonder te hoeven verven. Het is allemaal mogelijk met Tape-in extensions. Tape-in extensions bestaan uit dubbelzijdige strips die voorzien zijn met haar. Er word een kleine hoeveelheid van uw eigen haar tussen de twee strips bevestigd. Het systeem is erg populair vanwege de snelheid waarmee het kan worden aangebracht, maar ook waarmee het weer verwijderd kan worden. De Tape-in extensions blijven circa 2 tot 3 maanden zitten en kunnen dan omhoog geplaatst worden.

Brows and More tape extensions

Prijzen Hair weave:

Plaatsen per baan

27,50 EUR

Verwijderen zonder terug plaatsen per baan

17,50 EU

Verwijderen en terug plaatsen per baan

30,00 EU

 

(Prijzen zijn in Euro, incl. BTW)