Hair extensions

Hair extensions

Mooi en natuurlijk haar, professioneel en betaalbaar

Er zijn ontelbaar veel verschillende manieren om je haar te verlengen. Bij Brows and More gebruiken we uitsluitend Tape in Extensions.

Waarom deze manier van inzetten? Dat is maar om één reden, de veiligheid van jouw haar. Dit is de veiligste manier om hair extensions te dragen. Het is niet schadelijk voor je haren en je kunt er de mooiste looks mee creëren, geheel afgestemd op je eigen wensen.

Brows and More maakt alleen gebruik van 100% echt menselijk en maagdelijk haar (Remy) omdat dit het meest natuurlijke resultaat geeft. De haarzakjes van dit haar zijn nog gesloten en de schubben staan nog dezelfde kant op. Het resultaat is haar wat veel langer mee gaat, natuurlijker is en niet te onderscheiden van je eigen haar.

Door de ideale breedtes zijn in feite minder extensions nodig waardoor de kosten van de plaatsing veelal meevallen.

DEZE BEHANDELING WORDT OP ONZE LOCATIE IN HOENZADRIEL GEDAAN DOOR MIJN DOCHTER ZSA ZSA LUIJBEN>

Tape-in extensions

Tape-in extensions zijn nog steeds vrij nieuw op de markt. Het is een geweldige en snelle manier om het perfecte resultaat te bereiken. Haar verlening, extra volume of zelfs highlights creëren zonder te hoeven verven. Het is allemaal mogelijk met Tape-in extensions. Tape-in extensions bestaan uit dubbelzijdige strips die voorzien zijn van menselijk haar. Er wordt een kleine hoeveelheid van je eigen haar tussen de twee strips bevestigd. Het systeem is erg populair vanwege de snelheid waarmee het kan worden aangebracht, maar ook waarmee het weer verwijderd kan worden. De Tape-in extensions blijven circa 2 tot 3 maanden zitten en kunnen dan omhoog geplaatst worden. Door de uitzonderlijke breedtes van onze tape-in extensions vallen de plaatsingskosten veelal mee.

Brows and More tape extensions

Prijzen Tape-in Extensions:

Plaatsen per baan

27,50 EUR

Verwijderen zonder terug plaatsen per baan

17,50 EU

Verwijderen en terug plaatsen per baan

30,00 EU

(Prijzen zijn in Euro, incl. BTW)