Chelsea Beautique is......

een sterk groeiend Cosmetica merk uit London UK. BROWS AND MORE is trots dit schitterende cosmetica merk als 1 van de weinigen in Nederland te mogen vertegenwoordigen. Ze zijn gepassioneerd en zeer toegewijd en willen de meest geavanceerde, tijdbesparende en innovatieve cosmetische technologie, voor de moderne vrouw met weinig tijd voor zichzelf, op de markt brengen .

Ze brengen de Hollywood look met high-end beauty producten maar dat voor een aantrekkelijke prijs. Chelsea Beautique tijd heeft een unieke, frisse aanpak. Schitterende kleuren, chique, luxe, classy and absoluut van deze tijd. Chelsea Beautique heeft de mooiste producten van kits, kwasten tot poeders en gels. 

Chelsea Beautique levert hoogwaardige oog en brow producten en legt de focus op een snellere en meer handige aanpak voor het transformeren van je uiterlijk. Hun semi-permanente, waterdichte brow poeders zijn smudge-vrij en blijven de hele dag en nacht mooi en zichtbaar. Hoogwaardige ingrediënten in een schitterende verpakking: een aanwinst voor de handtas !