Browvitamin

Door (verkeerd) te waxen en epileren belasten wij onze wenkbrauwen.  Ook door medicatie, stress en hormonen kunnen haren uitvallen. Browvitamin is de oplossing voor het hernieuwd groeien van de wenkbrauw haren.  Een vereiste is wel dat er nog wat haren en haarzakjes aanwezig zijn. Vrouwen met geen tot zeer weinig wenkbrauwhaar hebben helaas geen baat bij deze behandeling. De haarzakjes zijn veelal niet meer werkend. Een Intake is daarom gewenst. De Browvitamin behandeling is al een groot succes bij Brows and More. Behandelingen geven op termijn het gevoel van eigenwaarde terug.

Deze behandeling vergt iets meer geduld. Maar op termijn behalen we geweldige resultaten.


Werkwijze: 

Browvitamin is een speciale techniek waarbij met micro naalden een aangepast natuurlijk serum wordt aangebracht. Hierbij worden de haarzakjes gevoed en daarnaast worden de slapende haarzakjes weer geactiveerd.

Doordat deze techniek kleine kanaaltjes veroorzaakt in de huid kan het serum dicht bij de haarzakjes aangebracht worden en bovendien optimaal werken. Dit in tegenstelling tot serums die oppervlakkig op de huid worden gesmeerd. Wij adviseren dan ook bij aanvang van deze behandeling te stoppen met het uitwendig behandelen van de huid. De behandeling zelf is volledig veilig.


Wij raden minimaal 3 sessies aan met intervallen van 2 weken.

  • 3 sessies 30% meer haargroei
  • 6 sessies ongeveer 60% meer haargroei
  • 9 sessies 70 a 80% meer haargroei

Behandeltijd:

15-30 minuten

Kosten:

Browvitamin € 39,95
Browvitamin per kuur van 3 behandelingen: € 100,00