Neem je eerste stap naar een natuurlijke en gezonde schoonheidsroutine met Bellápierre minerale cosmetica. BROWS AND MORE  heeft een volledig assortiment aan minerale make-up waar je van droomt, hierdoor zie en voel je je gegarandeerd als een godin. Met 100% minerale make-up zal je huid er niet alleen fantastisch uitzien, maar zal het ook zo voelen! Bellápierre maakt kwalitatieve, veilige en natuurlijke minerale cosmetica producten voor een slimme look die alleen hoogwaardige natuurlijke minerale make-up producten kan geven.

Bellápierre biedt het beste minerale cosmetica assortiment aan, elk mineraal make-up product dat u nodig heeft vindt u in haar assortiment. Van de Minerale Foundation, Minerale Bronzers, Minerale Oogschaduw en Minerale Lipsticks tot mengproducten en borstels van professionele kwaliteit.  Dit alles maakt van Bellápierre de voor de hand liggende keuze voor natuurlijke make-up. 

De ingrediënten van de minerale cosmetica zijn geschikt voor alle huidtypes en tinten, het verbetert uw teint met elk gebruik en zorgt voor een onberispelijke afwerking elke keer dat u het product gebruikt. Van de basis voor uw huid tot aan de finishing touch de mascara, de Bellápierre minerale cosmeticalijn verbetert uw natuurlijke schoonheid. Dit door het creëren van een jonge uitstraling en het verminderen van fijne lijntjes en rimpels. Maak een afspraak voor een test !